LA PÀGINA MÉS CERVESERA DELS PAÏSOS CATALANS
ACOLLIDA
TAULA DE MATÈRIES
HISTÒRIA
ELABORACIÓ
ELABORACIÓ CASOLANA
ESTILS O TIPUS DE CERVESA
EL GUST I L'OLFACTE. COM FUNCIONEM 
LA DEGUSTACIÓ
DICCIONARI 
IMPLICACIONS SOCIO-CULTURALS
ESOTÈRICA DE LA CERVESA
CERVESA I SALUT
INTERNET
CURSETS DE DEGUSTACIÓ
CERVESA I CUINA
ARTICLES DE PREMSA
BIBLIOGRAFIA
REINHEITSGEBOT
ESTILS DE CERVESA
(TIPUS)
Com en tots els altres apartats, convidem qualsevol persona que vulgui corregir possibles errors o bé afegir informació i, fins i tot, precisar coses, a indicar-nos-ho i no dubtarem en ajuntar les vostres col·laboracions o a passar de tot segons s’escaigui.
Existeixen tres tipus fonamentals de cervesa: Les ALE, les LAGER i les cerveses de fermentació espontània. Com ho hem explicat en la pàgina dedicada a l’elaboració de la cervesa, aquests tipus venen determinats respectivament pel tipus de fermentació: ALTA, BAIXA o ESPONTÀNIA.

Detalls sobre com es fa la cervesa a la pàgina Alquímia de la Cervesa
 

Resum Complet
Us oferim primer una exploració de les cerveses 
d’alta fermentació (ALE). 
Després farem un repàs de les cerveses 
de baixa fermentació (LAGER) 
i, finalment, hem hagut de constituir un capítol especial a part per descriure el món de les 
cerveses Belgues. 
Us desitgem un bon viatge!
Sobre el concepte d'estil
Sobre la tradició Petita història de la Guiness Reinheitsgebot