|
|
ESTILS
DE CERVESA
(TIPUS)
Com en tots els altres apartats,
convidem qualsevol persona que vulgui corregir possibles errors o bé
afegir informació i, fins i tot, precisar coses, a indicar-nos-ho
i no dubtarem en ajuntar les vostres col·laboracions o a passar
de tot segons s’escaigui.
Existeixen tres tipus fonamentals de cervesa:
Les ALE, les LAGER i les cerveses de fermentació espontània.
Com ho hem explicat en la pàgina dedicada a l’elaboració
de la cervesa, aquests tipus venen determinats respectivament pel tipus
de fermentació: ALTA, BAIXA o ESPONTÀNIA.
Detalls sobre com es fa la cervesa a
la pàgina
Alquímia de la
Cervesa
Resum |
Complet
Us oferim primer una exploració
de les cerveses
d’alta
fermentació (ALE).
Després farem un repàs
de les cerveses
de
baixa fermentació (LAGER)
i, finalment, hem hagut de constituir
un capítol especial a part per descriure el món de les
cerveses
Belgues.
Us desitgem un bon viatge! |
Sobre el concepte
d'estil |
Sobre
la tradició |
Petita
història de la Guiness |
Reinheitsgebot |
|