LA PÀGINA MÉS CERVESERA DELS PAÏSOS CATALANS
ACOLLIDA
TAULA DE MATÈRIES
HISTÒRIA
ELABORACIÓ
ELABORACIÓ CASOLANA
ESTILS O TIPUS DE CERVESA
EL GUST I L'OLFACTE. COM FUNCIONEM 
LA DEGUSTACIÓ
DICCIONARI 
IMPLICACIONS SOCIO-CULTURALS
ESOTÈRICA DE LA CERVESA
CERVESA I SALUT
INTERNET
CURSETS DE DEGUSTACIÓ
CERVESA I CUINA
ARTICLES DE PREMSA
BIBLIOGRAFIA
REINHEITSGEBOT
ELABORACIÓ CASOLANA
HAUSBARAUEN - HOME BREWING - BIRRA CASALINGA
Estem preparant una introducció a l'elaboració casolana de la cervesa. Però, per raons diverses, això va per llarg. 
Per fer boca, us hem preparat una petita guia per tal d'anar adquirint els coneixements teòrics útils per tal d'arribar a fer-se cervesa casolana amb certes garanties d'encert.
Introducció teòrica a l'elaboració casolana.

Com que nosaltres mateixos ja estem a punt de passar-nos a la cervesa "tot gra", hem realitzat un estudi que pot ser força interessant per tal de compondre la nostra primera recepta "tot gra". Us n'oferim els resultats, essent aquesta la primera recepta o llista de receptes d'aquesta pàgina. (aquest estudi recull 9 receptes d'Altbier que podeu consultar en versió original i en versió traduïda)
ALTBIER