LA PÀGINA MÉS CERVESERA DELS PAÏSOS CATALANS
ACOLLIDA
TAULA DE MATÈRIES
HISTÒRIA
ELABORACIÓ
ELABORACIÓ CASOLANA
ESTILS O TIPUS DE CERVESA
EL GUST I L'OLFACTE. COM FUNCIONEM 
LA DEGUSTACIÓ
DICCIONARI 
IMPLICACIONS SOCIO-CULTURALS
ESOTÈRICA DE LA CERVESA
CERVESA I SALUT
INTERNET
CURSETS DE DEGUSTACIÓ
CERVESA I CUINA
ARTICLES DE PREMSA
BIBLIOGRAFIA
REINHEITSGEBOT
La degustació
Versió resumida
 
Versió completa
Guia d'aromes 1
Guia elemental
Guia d'aromes 2
Guia descriptiva
Guia d'aromes 3
Repertori exhaustiu de tot el que es pot trobar en la cervesa
Introducció a la degustació
Com degustar
(un protocol)
Guia de tast per estils
Llistat de característiques tècniques i gustatives per a cada estil de cervesa
Fitxa de degustació
Com prendre apunts
Degustació i pintura
Original en Català d'una article aparegut en el Bars & Beers
Tolerància a la cervesa?
Original en Català d'un article aparegut a Bars & Beers
Els condicionants psicològics de la degustació
Anàlisi de les aromes
Degustació. Aritmètica. Llúpols escocesos i carn a la brasa.
Reflexions sobre les regles de degustació.
Guia d'aromes 1
Vet aquí la possibilitat més simple:
Roger Kille
Aroma Descripció Intensitat Corr.
Alcohol: Efecte general de l’etanol i dels alcohols "més alts".   0110
Gra. Cereals: Aroma de cereal; de clofolla; adjuncions.   0310
Most: Aroma de most fresc.   0330
Caramel: Sucre cremat, toffee.   0410
Torrat: Aroma torrat, socarrima, acre, sec.   0420
Maltós: Aroma de malt.   0320
Amargor: Tast amarg de llúpol   1200
Llúpol: Frescor de llúpol.   0170/0230 +
Astringència: Aspror, agror, tannins.   1340
Acidesa:  Aroma àcida, vinagre.   0900 +
Fruitat: De fruites específiques com llimona, taronja, albercoc etc.   0140
Poma: Pomes verdes   0142/0150
Toffee: Caramel, sucre cremat.   0410
Verdures bullides Compostos del sofre. Infecció del most   0730
Sofre Ous podrits; llumí cremat. Típic de les cerveses de Burton.   0710/0720
Fenols TCP; Hospital   0504 /0505
Carn Carn bullida; brou; extracte de carn.   0741
Metalls Hacer; Rovell; Monedes; Estany   1330
Dolç Mel   1001
Gat Oxidació   0810
Cos Consistència   Classe 13

Hem afegit una columna per establir correspondències amb la llista Meilgaard que és, de lluny, la més completa que hem trobat. Com podreu observar, tots aquests paràmetres estan continguts en la llista precedent. Però cal dir que ni nosaltres mateixos hem aconseguit, en vint anys de beure cerveses, identificar totes les aromes proposades en la llista llarga. De manera que no ens hem de sentir culpables ni menyspreuables fent servir llistes més simples.

Veieu també la guia de Gustos de scott Bickham