» Índex
 » Notícies
 » Informació adicional
 » Història de Catalunya
 » Terra Lliure
 » Grups de Música
 » Imatges
 » Enllaços
 » Publicitat
 » Contacta
Benvinguts a Foratnegre.tk

| Home | Llibre de visites | Firmar el llibre de visites |                          » Webmaster: KaLeR

Última hora 

  Nou apartat de Martí Marco.                          Si trobeu errors a la web, si us plau, comunica-ho al webmaster a través del e-mail.

 

Benvinguts a un portal independentista català, on es reclamen els drets dels Països Catalans. Pobles oprimits per la cultura feixista d'aquest planeta.

Ens posem en lluita contra el poder, el capitalisme, la monarquia, l'opresio dels pobles oprimits. Donem soport a tots els pobles oprimits i volem seguir lluitan per la llibertat!

Hem de lluitar per la independència!

El dia 16 - 04 - 2005 es va voler instalar a Reus un partit d'ultradretes "Democracia Nacional" però la gent d'aquesta ciutat va plantal-s'hi cara. Hi així ho continuarem fen!

Ha aparagut una nova web Catalana sobre els Murals Independentistes a arreu dels Països Catalans! La idea surgí al Racó Català i la web en qüestió es aquesta http://www.racocatala.com/mural

Recordar-hos que al apartat de notícies hi ha l'actualitat d'informacó d'interés.

També dir-vos que al apartat d'Publicitat hi ha banners publicitaris de la web, que podeu utilitzar per posar-los en qualsevol altre web.

 

Pàgina allotjada al Racó Català

Per a qualsevol dupte o sugeriment: foratnegre@gmail.com


     
Novetats

 » Nou apartat de religió, amb un relat que identifica el pensament religiós.
 

   Et recomanem:

 » L'apartat de murals i pintades d'imatges 

 

 

Prohibida la reproducció completa o parcial d'aquesta web sense consentiment previ de l'autor. Tots els drets reservats ©2005 Ets el visitant nº:

 

 

 
setstats 1