lopez MIQUEL LËPEZ I CRESP═, escriptor


 1. L’Antifeixisme a Mallorca. Llibre XVII (Les lluites del segle XX) La lluita per la llibertat a les Illes i els joves de les JEC. El jovent i el combat contra la restauraciˇ borb˛nica (i II)
 2. L'antifeixisme a Mallorca. XVI Llibre (Les lluites del segle XXI) La restauraciˇ borb˛nica (la "transiciˇ"), els pactes amb el franquisme reciclat i el teatre modern a Mallorca
 3. L'antifeixisme a Mallorca. XVI Llibre (Les Illes i els viatgers del segle XIX: George Sand i FrÚdÚric Chopin)
 4. L’antifeixisme a Mallorca. XVI Llibre (Les lluites del segle XX) La mem˛ria hist˛rica i el cine: Cinema del segle XX
 5. L'Antifeixisme a Mallorca. XVI llibre (Les lluites del segle XXI) El nacionalisme d’esquerra i la mem˛ria hist˛rica
 6. L’Antifeixisme a Mallorca. XVI Llibre (Les lluites del segle XXI) Mateu Morro: la mem˛ria hist˛rica dels escriptors de les Illes – Presentaciˇ del llibre NovelĚla, poesia i teatre (Mem˛ries 1968-2008)
 7. L’Antifeixisme a Mallorca. XVI Llibre (Les lluites del segle XXI) Defensa de la mem˛ria hist˛rica de l’esquerra revolucionÓria de les Illes (I)
 8. L'Antifranquisme a Mallorca. XVI Llibre (Les lluites del segle XX) Homenatge a Josep M. Llompart de la Pe˝a
 9. L’Antifeixisme a Mallorca. XVI Llibre (Les lluites del segle XX) Els atacs contra el PSM i el nacionalisme d'esquerres a les Illes en els anys 70 (I)
 10. L’antifeixisme a Mallorca. XVI Llibre (Les lluites del segle XX) Mallorca 1974: les primeres manifestacions d'estudiants antifeixistes; activitats contra el rŔgim; la lluita per una universitat de les Illes (I)
 11. L’Antifeixisme a Mallorca. XVI Llibre (Les lluites del segle XXI) Defensa de la mem˛ria hist˛rica de l’esquerra revolucionÓria de les Illes (i III)
 12. Defensa de la mem˛ria hist˛rica de l’esquerra revolucionÓria de les Illes (II)

  Retorn a la pÓgina principal