Foto Josep Serra  JOSEP SERRA


Corrupció a l’actual Govern de les illes Balears?

4 febrer 2010 Pep Serra

Quan tots els “alts càrrecs” d’Esquerra abandonàrem les posicions en el Govern, el Consell de Mallorca i l’Ajuntament de Palma ja deixàrem prou clar que ho fèiem perquè la situació s’havia embrutat tant, segons la informació que aportaven les investigacions judicials, que era previsible que la mateixa UM que havia compartit tanta corrupció política amb el PP també pogués presentar casos semblants en l’actual coalició de centre-esquerra PSOE-UM-PSM-EU-EV.

I en poc temps les previsions (malauradament) s’han fet efectives. Esclata el cas Inestur i ja tenim més alts càrrecs d’UM a la llarga llista d’imputats per corrupció política. Tot això era previsible des de fa mesos, sobretot des que des del PP es fes circular la idea que ells/els seus pagarien pels casos de corrupció política, però que volien que tots els altres implicats (els socis, els altres, els procedents d’UM) també passasin per la pena del telediari i per penes majors si calia.

N’Antich, però, ha volgut jugar la tàctica de “qui dia passa, any empeny”, i cada vegada ho té més negre per justificar el manteniment de l’acord bilateral PSOE-UM amb na Maria Antònia Munar, vés a saber amb quines condicions no escrites.

Retorn a la pàgina principal