CAJEI

- Coordinadora d'Assemblees de Joves de l'Esquerra Independentista -

        L’AJ9B és un col·lectiu que té el seu marc de treball en el jovent del districte de Nou Barris però alhora parteix d’uns principis i objectius polítics que impliquen la coordinació amb l’exterior per esdevenir una petita peça dins un projecte global. Aquest és la CAJEI (Coordinadora d’Assemblees de Joves de l’Esquerra Independentista), on pertany l’AJ9B. És un ens creat fa pocs anys amb l’objectiu de donar una alternativa al jovent independentista i socialista dels Països Catalans per a lluitar contra les opressions dels Estats espanyol i francès sobre el poble treballador català. La seva essència són les Assemblees de Joves i el treball local, al poble o barri. Aquestes emprenen més força pel fet d’estar en constant relació mútua i, per tant, poder transmetre l’experiència unes a les altres i, en moments puntuals, tenir la capacitat de donar una resposta conjunta i contundent.

 

        La CAJEI és la Coordinadora d'Assemblees de Joves de l'Esquerra Independentista, que va néixer a principis de l'any 2002 com alternativa dins el marc del jovent independentista combatiu. La CAJEI vol organitzar i coordinar les diferents assemblees de joves per adoptar una resposta conjunta davant les problemàtiques que ens afecten com a joves catalans. Les nostres lluites no són aïllades, ja que totes patim la repressió policial, la precarietat laboral, l'especulació, el feixisme, la privatització de l'ensenyament, el sexisme com a reflex del patriarcat i l'opressió social i nacional dels Països Catalans.
Per tot això, cal que les diferents assemblees de joves ens unim per impulsar un treball i una lluita comuna, mitjançant la lluita al carrer per tots els mitjans que tinguem al nostre abast. La CAJEI té la base en les assemblees de joves, que porten la lluita a nivell local, al seu poble, barri o vila per tal d'extendre-la amb força arreu dels Països Catalans. Des de la CAJEI us animem a organitzar-vos per plantar cara als Estats espanyol i francès i a l'opressió capitalista que patim com a joves de classe treballadora.

www.cajei.org